Mear mei muzyk

Bij Mear mei muzyk draait alles om het plezier in samen muziek maken. En het mooie is: muziek maken kan iedereen!

Wij laten ons inspireren door het enthousiasme en het plezier dat samen muziek maken brengt.

Mear mei muzyk maakt graag het onmogelijke mogelijk.
Daarom leren we volwassenen zonder muzikale ervaring een instrument te bespelen en samen muziek te maken: Nij Talint Orkest!

We zijn sterk in projecten. Enthousiast, recht op het doel af, met oog en aandacht voor iedereen. Net even anders dan je zou verwachten.
Daarom organiseren we bijzondere muziekprojecten. In opdracht of in eigen beheer, het liefst samen met anderen.

Met muziek brengen we mensen in beweging. Er gebeurt altijd iets: er ontstaan nieuwe verbindingen, mooie inzichten en de energie borrelt.
Daarom werken we graag samen met bedrijven. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, het verstevigen van de onderlinge band of een leuke personeelsactiviteit: muziek werkt!

We vinden het fijn om resultaten te laten horen en zien.
Daarom werken we in alles wat we doen steeds toe naar een hoogtepunt: het concert. De mooiste manier om samen het plezier in muziek maken te vieren!

De mensen

Bedenkers en initiatiefnemers

Guus
Guus

Aandacht voor de mensen

Guus is een musicus die zijn liefde voor de muziek combineert met een scherpe ondernemersgeest en een tomeloze energie. Hij durft nieuwe wegen te bewandelen. Hij ziet overal kansen. Hobbels zijn er om aan te pakken.

De kracht van Guus is dat hij aandacht heeft voor de mensen met wie hij werkt. Hij kent de dynamiek van de orkesten. Precies dat is de reden dat hij zijn ideeën, hoe gek die soms ook lijken, daadwerkelijk uitvoert. Ze sluiten aan bij de praktijk en de werkelijkheid van zijn mensen. Of ze prikkelen en stimuleren hen om de grenzen van het alledaagse op te zoeken en daar overheen te stappen.

Guus Pieksma(1966, Uitwellingerga) studeerde klassiek slagwerk en directie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij dirigeert verschillende orkesten, is muziekdocent en organiseert bijzondere muziekprojecten.

 

 

Annewiep
Annewiep
Kijken hoe het óók kan

Vanaf haar elfde is ze verknocht aan de blaasmuziek (bariton en trombone) en ze kent de muziekwereld van binnenuit als muzikant en bestuurder.

Annewiep houdt ervan om te kijken hoe het óók kan. Als geen ander weet ze mensen en initiatieven te verbinden waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en brengt mensen in beweging. Nuchter en praktisch als ze is gaat ze ervoor om het beoogde doel te bereiken.

Annewiep Bloem (1973, Reitsum) studeerde culturele antropologie aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte voor de provincie Fryslân en diverse Friese gemeenten. Sinds 2012 is ze actief als ondernemer op het brede terrein van overheid, zorg, welzijn en cultuur.

de magie van muziek op de Afsluitdijk